Почетна Тагови паметна квака

Таг: паметна квака

Паметна квака се дезинфицира самата после секоја употреба

0
Пандемијата на корона вирусот уште е тука и луѓето сосема разбирливо се загрижени за своето здравје и внимаваат што допираат, особено на јавни места....