Почетна Тагови паметна кујна

Таг: паметна кујна

АНАЛИЗА: Како технологијата и вештачката интелигенција ќе го олеснат животот во...

0
Ако се навратиме наназад пред 50, 100 години и се запрашаме како тогаш живееле нашите прабаби, баби, ќе треба да се засрамиме од тоа...

Паметната кујна на Whirlpool ќе создава рецепти во зависност од продуктите...

0
Колку пати ви се случило да влезете во кујна, да застанете пред фрижидер и да немате никаква идеја што да зготвите од продуктите што...

LG ја претстави кујната од иднината

0
Откако претстави паметен ормар кој се грижи за нашата облека, LG се позанимава со уште една просторија во нашите домови која е неизоставен дел...