Почетна Тагови паметна четка

Таг: паметна четка

Паметна четка за заби сигнализира кои заби не се доволно чисти...

0
Понекогаш изгледа како сите уреди денес да се паметни. Некои тој епитет го носат оправдано, а некои не баш. Но, ако некој паметен уред...

Паметна четка за заби која детектира здравствени проблеми

0
Шпански научници работат на развојот на паметна четка за заби која ќе може да детектира рани знаци на здравствени проблеми и да спречи рана...