Почетна Тагови паметни садови

Таг: паметни садови

Овие паметни садови за храна ви кажуваат кога ќе ви се...

0
Овие садови за храна знаат кога храната што ја чувате во фрижидер веќе е расипана. Садовите Ovie Smarterware следат колку време стои храната во фрижидер. Еве...