Почетна Тагови Париски договор

Таг: Париски договор

Во наредните 200 години нивото на морињата ќе се покачи за...

0
Нивото на морињата и океаните во наредните два века ќе се зголеми за од 0,7 до 1,2 метри дури и ако владите стават крај...