Почетна Тагови патен сообраќај

Таг: патен сообраќај

Оливера Миовска, oд наставничка по англиски јазик до лидер во транспорт...

0
Некогашната наставничка по англиски јазик, Оливера Миовска, денес е успешна раководителка во компанија за транспорт. Иако стереотипно работата во образование повеќе одговара за жените,...