Почетна Тагови пауза

Таг: пауза

Не е битно колку долго работите туку какви паузи правите

0
Луѓето чија работа вклучува повеќе часа седење пред компјутер мора да стануваат и да прошетаат од 5 до 15 минути на секој час затоа...

Tip of the Week – Заглавени со премногу обврски

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Сакате да бидете поинакви? Направете работна пауза како„Божиновски часовници и накит“

0
Денеска центарот на Скопје беше обоен со звуците на светската ѕвезда Стинг. Како дел од кампањата Победи го времето – живеј го моментот „Божиновски...