Почетна Тагови пензионерски дом

Таг: пензионерски дом

Пензионерски дом во Сингапур прекриен со зеленило е прогласен за зграда...

0
Пензионерскиот комплекс Kampung Admiralty во Сингапур е прогласена за зграда на годината на Светскиот фестивал на архитектура (World Architecture Festival - WAF). Зградата беше...