Почетна Тагови персонализирана веб страница

Таг: персонализирана веб страница

„Јас и ти“ – македонска платформа за онлајн планирање на венчавки

0
„Јас и ти“ е македонски стартап со кој основачката Пандорка Чушкова Мишкова и нејзиниот сопруг Диме Мишков, кој воедно го дал идејното решение, се...