Почетна Тагови Перустија

Таг: Перустија

Неопходно е македонската храна да се позиционира во повисок ценовен сегмент!

0
Дарко Нашков е извршен менаџер на компанијата „Ларс“ во Штип, која цели 27 години  преработува зеленчук. Во производството на корнишони, феферони, печени пиперки, цвекло,...

Македонскиот ајвар „Перустија“ планира ширење на рускиот пазар

0
Компанијата „Ларс“, која е производител на ајварот „Перустија“, од 25 до 28 март оствари работна посета на Москва, која вклучува контакти со повеќе трговски...

Македонскиот ајвар „Перустија“ предизвика голем интерес на Food Expo  во Атина...

0
Компанијата „Ларс“ која е производител на ајварот „Перустија“ од 10 до 12 март се претставува на 5. Меѓународен саем за храна и пијалаци Food...

Три рецепти со ајвар што не се леб, ајвар и сирење

0
Да речеме дека се осеќаш особено храбро зимава. Тоа ќе се осмелиме. А што нема да се осмелиме да речеме е дека некогаш ќе ти...