Почетна Тагови перцепција

Таг: перцепција

Tip of the Week – Квалитет

0
„Tip of the Week“ се авторски текстови што се објавуваат секој четврток и обработуваат теми од секојдневниот живот коишто помогат да го подобрите вашето...

Facebook вработува луѓе чија задача е да проверат дали јавноста го...

0
Тевис Мекгин минатата година аплицирал за работа во Facebook со надеж дека ќе го примат во одделот ѕа истражување на паѕарот. Претходно 3 години...