Почетна Тагови Пиксел Гроуп

Таг: Пиксел Гроуп

Заменикот министер за финансии д-р Димитар Ковачевски повеќе не е сопственик...

0
Д-р Димитар Ковачевски од денес не е дел од сопственичката структура на Пиксел Гроуп Доо Скопје. На ден 28.09.2020 д-р Димитар Ковачевски во целост го повлече...