Почетна Тагови Пиксел груп

Таг: Пиксел груп

Македонската фабрика за фотоволтаици, „Пиксел груп“ прави иновативни термални модули кои...

0
Првата македонска фабрика за фотоволтаици, „Пиксел груп“ инвестираше 200.000 евра и го зголеми производствениот капацитет на 50 мегавати. Компанијата, која стартуваше со работа пред...