Почетна Тагови пилешки крилца

Таг: пилешки крилца

Синџирот за брза храна KFC направи кутија за храна која се...

0
Најпоследниот креативен маркетиншки потег на KFC е кутија за храна, поточно пилешки крилца. Консументите на храната од овој синџир во Индија кои нарачаа Smoky...