Почетна Тагови пилоти

Таг: пилоти

Центарот за пилотска обука се вмрежува со 30 центри на НАТО...

0
Центарот за обука на пилоти станува дел од НАТО мрежа од повеќе од 30 центри за летачка обука во Европа. Белгија е најновиот сојузник...

Наскоро во авионите ќе има само еден пилот, а потоа празна...

0
Кога се зборува за транспортот од иднината, се повеќе се зборува за автономијата, при што првенствено се мисли на автономните возила, односно автомобили, камиони...