Почетна Тагови писмо

Таг: писмо

Деветнаесет милијардери на чело со Џорџ Сорос бараат да им се...

0
Демократаката партија во САД сака да го стави се поголемиот јаз меѓу најбогатите 1% од Амриканците и остатокот од населението во центарот на кампањата...