Почетна Тагови пијалаци

Таг: пијалаци

Над 43 проценти од трошоците на домаќинствата за храна и пијалоци,...

0
За „храна и безалкохолни пијалоци“ домаќинствата во земјава потрошиле 43,1 процент, за „станарина, вода, електрична енергија, гас и други горива“ – 10,8 проценти и...

ВИДЕО: Coca-Cola автомат за пијалaци кој се контролира со мобилен телефон

0
Компанијата Coca-Cola го претстави новиот автомат за пијалаци под називот Coca-Cola Freestyle 9100, кој им овозможува на купувачите да се поврзат со него преку апликација Freestyle...