Почетна Тагови Пијанист

Таг: Пијанист

Поставена првата арт-реклама на ѕидна фасада во Скопје

0
Од неодамна зградата веднаш до гимназијата „Јосип Броз Тито“ ја краси нов уметнички мурал, насликан од познатиот архитект и уличен артист од Белград, Андреј...