Почетна Тагови планина

Таг: планина

Основачот на Amazon гради џиновски часовник во внатрешноста на планина

0
Основачот на Amazon гради џиновски часовник во внатрешноста на планина во Тексас со цел да ги мотивира луѓето да размислуваат подолгорочно. Часовникот е дизајниран...