Почетна Тагови планински велосипедизам

Таг: планински велосипедизам

Со средства од Светска банка во Берово ќе се развива планинскиот...

0
Берово е единствената општина од регионот која доби европски пари за развој на туризмот. Благодарение на ангажманот на здружението „Малешевска корија“ која го организираше...