Почетна Тагови план за економски развој

Таг: план за економски развој

На првиот повик за микро, мали и средни претпријатија се јавиле...

0
"Показател дека се врати ентузијазмот кај младите луѓе за инвестирање, кои имаат иновативни идеи, се над 236 апликации кои пристигнале на првиот јавен повик...