Почетна Тагови пластичен отпат

Таг: пластичен отпат

Coca-Cola ќе ги рециклира сите пластични шишиња

0
Coca-Cola си зададе цел до 2030 година да рециклира по едно пластично шише односно лименка за секое продадено шише или лименка. На тој начин...