Почетна Тагови пластични сфери

Таг: пластични сфери

Научници создадоа ново „метално дрво“ од кое ќе се прават многу...

0
Истражувачи создадоа т.н. „метално дрво“ кое е цврсто како титаниум, но е доволно лесно да лебди во вода. Засега тие можат да произведат само...