Почетна Тагови платежни картички

Таг: платежни картички

Над 1,8 милиони платежни картички се користат во Македонија

0
Над 1,8 милиони платежни картички користат граѓаните во Македонија. Најголем дел од корисниците се физички лица, а од брендовите најзастепен е Виза. Податоците на Народната...