Почетна Тагови платено отсуство

Таг: платено отсуство

Нов Зеланд е првата земја во светот која дава платено отсуство...

0
Парламентот на Нов Зеланд едногласно го усвои законот кој на паровите кои ќе доживеат спонтан абортус или ќе имаат мртвороденче ќе им даде три...

Британски компании на вработените им даваат платено отсуство кога ќе посвојат...

0
Секој кој некогаш си посвоил мало куче знае дека на почетокот може да биде напорно. Сопствениците често им се обраќаат на своите кутриња како...