Почетна Тагови плати

Таг: плати

Данска ќе финансира 75% од платите за работниците поради корона вирусот

0
Данската влада планира да финансира 75% од пластите на работниците во приватниот сектор чии работни места може да бидат загрозени во кризата предизвикана од...

Стартува субвенционирање на платите. Се очекува раст кај четвртина од...

0
Законот за субвенционирање на придонеси за задолжително социјално осигурување поради покачување на плати е на сила. Овој закон важи за сите вработени во јавниот...

Каква е разликата во платите меѓу мажите и жените во Европа?

0
На светско ниво разликата во платите на мажите и жените битно се разликуваат, особено кога ќе ги погледнеме Јужна Кореја и Јапонија, каде што...