Почетна Тагови платформи

Таг: платформи

Овој парк на вода во Холандија е направен од пластичен отпад

0
Повеќе од 90 квадратни метри пластика, која ќе завршеше во океан, доби втор живот во Ротердам, Хиоландија На 4 јули 2018 година фондацијата Recycled...

Официјално пуштени две бесплатни платформи за претприемништво и вмрежување – Е-Ментор...

0
Здружението на граѓани „Центар за климатски промени“ – Гевгелија (подружница Охрид) сака да ја информира јавноста и заинтересираните невработени лица како и малите и средните...