Почетна Тагови плетење

Таг: плетење

Стартап компанија во Њујорк вработува само баби

0
Тригодишниот стартап Wooln, со седиште во Њујорк, вработува баби и само баби за рачно плетење на капите, шаловите, ќебињата и другите производи кои ги нуди...