Почетна Тагови пловечки парк

Таг: пловечки парк

Овој парк на вода во Холандија е направен од пластичен отпад

0
Повеќе од 90 квадратни метри пластика, која ќе завршеше во океан, доби втор живот во Ротердам, Хиоландија На 4 јули 2018 година фондацијата Recycled...