Почетна Тагови пловечки хотел

Таг: пловечки хотел

Во Катар се гради најголемиот пловечки еколошки хотел

0
Овој еколошки пловечки хотел во Катар се напојува целосно со чиста енергија. На средината има тркалезна платформа која се врти и на гостите им...