Почетна Тагови победници

Таг: победници

Млади иноватори креираа дигитални решенија за инклузија на деца и млади...

0
Избрани пет тима кои ќе ја реализираат својата идеја и ќе продолжат во втората фаза на на вториот глобален Generation Unlimited младински предизвик Викендов, се...