Почетна Тагови повреда

Таг: повреда

Револуционерен третман со електростимулација им помогна на тројца луѓе да проодат

0
Тројца пациенти кои биле парализирани од половината надолу повторно успеаја да одат откако меѓу прешлените на рбетот им беше вградена електрода. Пациентот од машки...

САСА постигна рекорд во безбедноста – 365 дена без повреда на...

0
Вработените и менаџментот на рудникот за олово и цинк САСА одбележаа значајно достигнување – 365 дена без повреда на работно место. Претходниот рекорд, регистриран...