Почетна Тагови поврзување

Таг: поврзување

ВИДЕО: Coca-Cola автомат за пијалaци кој се контролира со мобилен телефон

0
Компанијата Coca-Cola го претстави новиот автомат за пијалаци под називот Coca-Cola Freestyle 9100, кој им овозможува на купувачите да се поврзат со него преку апликација Freestyle...

Денес почнува Самит 100, четворица премиери и 150 бизнис лидери во...

0
Над 150 бизнис лидери од Југоисточна Европа, четворица премиери од Западен Балкан, министри и претставници на Европската унија ќе учествуваат на регионалниот Самит 100...