Почетна Тагови подмладување

Таг: подмладување

Луѓето во иднина ќе живеат 130 години!?

0
Луѓето во иднина ќе живеат 130 години, а ќе имаат тело и мозок свежи како во младоста, тврдат генетичарите. Генетската терапија може да биде...