Почетна Тагови подно улично греење

Таг: подно улично греење

Исланд има тротоари со подно греење кои никогаш не замрзнуваат

0
Замислете си град во кој кога ќе падне снег, тротоарите и улиците нема да замрзнуваат и нема да ги чекаме надлежните да ги исчистат...