Почетна Тагови подови

Таг: подови

Холандска компанија ги направи првите 3Д печатени подови во светот

0
Еве една примена на 3Д печатењето која веројатно ќе биде покорисна за најголем дел од луѓето отколку 3Д печатените пиштоли и резервните делови Холандската компанија...

Дајте му крпа и роботот Everybot ќе ви ги исчисти подовите

0
Ако не сакате да чистите подови со какви било уреди за олеснето чистење, сега има ново решение за вас - автоматскиот чистач Everybot. Everybot...