Почетна Тагови Подравка

Таг: Подравка

Приказната за „тетка Вегета“-Злата Бартл!

0
Многу често развојот на една компанија и пресвртот во нејзиното работење го прави еден човек. Во случајот на Подравка тоа е Злата Бартл, жената...