Почетна Тагови позитивно влијание

Таг: позитивно влијание

Овие земји имаат најголемо позитивно влијание врз светот

0
Најновата анкета на Ipsos MORI, во која беа вклучени 18.000 испитаници од 25 нации од целиот свет, покажува дека само 40% мислат дека САД...