Почетна Тагови полиси

Таг: полиси

АСО: Осигурениците лани во полиси за покривање различни ризици вложиле 163,7...

0
Граѓани, компании и институции од пријавени штети лани наплатиле четири милијарди денари (65,1 милиони евра) што е на исто ниво како и во 2019...