Почетна Тагови политичко огласување

Таг: политичко огласување

Facebook ја продолжи забраната за политичко огласување за еден месец

0
Facebook ја продолжи привремената забрана за политичко огласување за уште еден месец. Забраната беше воведена во САД откако не беa веднаш познати резултатите на...