Почетна Тагови половина век

Таг: половина век

Половина век Интернет комуникација

0
Пред педесет години, две букви беа пренесени преку интернет, засекогаш менувајќи го начинот на кој ќе се разменуваат знаењето, информациите и комуникацијата. На 29 октомври...