Почетна Тагови поместувања

Таг: поместувања

Продолжуваат поволните поместувања во економијата

0
Поволните поместувања во економијата се забележани во периодот април – мај годинава, видливи преку забрзаниот раст на трговијата и продолжување на растот на индустријата,...