Почетна Тагови пораки кои исчезнуваат

Таг: пораки кои исчезнуваат

Instagram и Messenger ќе добијат опција за пораки кои исчезнуваат

0
Facebook на корисниците ќе им овозможи нов начин на допишување, а тоа се пораки кои исчезнуваат. Оваа опција наскоро ќе ја добијат сите корисници...