Почетна Тагови постојано конектирани

Таг: постојано конектирани

Intel идната година ќе почне да продава 5G компјутери

0
Во текот на 2019 година се очекува дека еден од главните трендови ќе бидат уреди со 5G конектираност. На тоа најдобро упатува конференцијата на...