Почетна Тагови правопис

Таг: правопис

Бесплатна електронска верзија на Правописот на македонскиот јазик

0
Бесплатна електронска верзија на Правописот на македонскиот јазик од денеска е поставена на www.pravopis.mk - потстраница на НУБ „Св. Климент Охридски“ и е достапна за сите...