Почетна Тагови право

Таг: право

Викторија Спасовска е најдобар дипломиран студент на Правниот факултет „Јустинијан Први“-Скопје

0
Викторија Спасовска ја прими Наградата за најдобро дипломиран студент, која Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ - Скопје секоја година традиционално ја доделува на студентите кои...