Почетна Тагови пракса

Таг: пракса

Царовска: Компаниите се подготвени да ги отворат своите врати за пракса...

0
Дури 85 проценти од компаниите изразуваат подготвеност да ги отворат своите врати за пракса на ученици од средните стручни училишта, со што би помогнале...

Студенти од повеќе факултети ќе се обучуваат во ОКТА

0
Студенти од Економскиот, Машинскиот, Градежниот и Електротехничкиот факултет и од Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања при Универзитетот „Свети Кирил и Методиј“ Скопје се...