Почетна Тагови пратеници

Таг: пратеници

Анализа: 112 од вкупно 120 пратеници користат Фејсбук, а Твитер имаат...

0
112 од вкупно 120 пратеници во Собранието на Република Македонија користат Фејсбук, покажа најновата анализа спроведена во периодот 07-11.05.2017 година. Бројот е зголемен за...