Почетна Тагови Прва детска амбасада Меѓаши

Таг: Прва детска амбасада Меѓаши

Десет проценти од децата биле жртва на насилство во земјава

0
Десет проценти од децата биле жртва на насилство, додека повеќе од 20% познаваат врсник кој бил жртва на насилство. Децата најчесто наведуваат примери на...