Почетна Тагови првородени деца

Таг: првородени деца

Научниците тврдат дека постарите деца стануваат директори, а помалите претприемачи

0
Истражувањата покажуваат дека првородените деца имаат 24% поголема шанса да станат извршни директори или топ менаџери од второродените и дури 28% поголеми шанси од...